Wij bezorgen! En verzorgen!

Catering Piramide Opende

Je kunt bestellen om af te halen of te laten bezorgen | Opende

Wij helpen graag met professionele catering, zodat u zich om de culinaire dingen tijdens uw party geen zorgen hoeft te maken. Catering Catering Piramide Opende zorgt voor lekker eten en helpt om van uw feest een geslaagde party te maken.

Uitstekende catering met buffet

Onze Nederlandse keuken verwent u met bijzonder authentieke en traditionele gerechten. De afwisselende regionale producten zullen u inspireren. Probeert u baguette of de soepen met een alkoholische drank, met een verfrissend glas bier, met een koude frisdrank, met een glas wijn, met een fruitige cocktail of met een kop koffie. 's Middags komen veel klanten vanwege de donuts, de gebakjes en het toetje bij ons langs. Komt u langs voor een fantastisch avondeten. Ons exclusief buffet zorgt voor een smakelijk en groot assortiment aan gerechten – er zit voor iedereen wel wat bij.

Bijzondere voeding gewenst?

Onze keuken houdt rekening met een vegetarische en veganistische toebereiding van de gerechten en biedt niettemin een fantastische verscheidenheid. Wie met voedselintolerantie te maken heeft, kan met onze glutenvrije en lactosevrije gerechten evenwel genieten. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten. Als betaalmethoden bieden wij betaalpas. In onze ruimtes kunt u fantastische feesten vieren. Voor uw besloten evenement staan wij graag ter beschikking. Wij zijn 4 dagen per week van 16:00 tot 20:00 uur geopend. Onze rustdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Provincialeweg 2, 9865 AH Opende, Nederland

Maak uw reservering

Stuur ons uw reserveringsverzoek via het formulier hiernaast. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Voer een gewenste datum in.
Voer een gewenste tijd in.
Voer het aantal mensen in.
Voer uw bericht in.
Uw reserveringsverzoek is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het versturen van het reserveringsverzoek is mislukt.

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
16:00 – 20:00
Vrijdag
16:00 – 20:00
Zaterdag
16:00 – 20:00
Zondag
16:00 – 20:00

Beschikbare Betalingsopties

Over ons

De Piramide Opende

De Piramide Opende

Eten, drinken en meer!

De Piramide, een prachtige locatie op de grens van Friesland en Groningen gelegen in de plaats Opende. 's Avonds kunt u bij ons in een gezellige ambiance genieten van een heerlijk buffet gebaseerd op de Hollandse keuken, voornamelijk bereid met verse producten uit de regio.

Klik hier voor onze website van het restaurant

Wat doen we nog meer?

Wat doen we nog meer?

Taede's Maaltijdservice

TAEDE’S MAALTIJDSERVICE.

Van en voor onze regio.

Door steeds meer aanvragen, gaan wij starten met onze maaltijdservice voor ouderen, hulpbehoevenden en iedereen die zo af en toe gebruik wil maken van het gemak van lekker en gezond eten. Als plaatselijke en betrokken horecaondernemer vinden wij het belangrijk dat we omkijken naar elkaar. Wij willen iedereen in staat stellen om te eten wat en waar hij/zij wil.

Wij kunnen u 3 tot 7 dagen per week voorzien van een gezonde koelverse maaltijd. U maakt wekelijks uw keuze vanuit een weekmenu. In deze keuze kunnen wij ook rekeninghouden met vrijwel alle diëten en andere eetgewoonten

Onze service

  • Altijd vers
  • Ruime keuze
  • Gratis thuisbezorgd
  • Inclusief dieetwensen

Klik hier of bel ons op 0594 - 659345 voor meer informatie of om te proeven

Foodtruck Smokey Bandits

Foodtruck Smokey Bandits

Maatwerk voor alle evenementen

- Maatwerk voor alle evenementen -
De foodtruck Foodtruck Smokey Bandits biedt alles wat u nodig heeft, en dat ook nog eens tegen een lage prijs. Profiteer van onze uitgebreide en lekkere gerechten en het bijbehorende aanbod aan dranken.

- Cateringservice beschikbaar - 
Met de toenemende vraag naar catering op locatie verzorgen wij maatwerk voor u. Met onze foodtruck hebben we tal van mogelijkheden. Denk aan tuinfeesten, open-dagen, bruiloften en overige bijeenkomsten en evenementen. Interesse? U kunt u vrijblijvend even bij ons melden. Bij interesse kunt u ook uw privé-event in onze ruimtes vieren. Droomhuwelijk in een fantastische ambiance – wij zijn gespecialiseerd in grote evenementen en helpen u graag bij het organiseren van deze bijzondere dag.

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue