Wij bezorgen! En verzorgen!

Catering Piramide Opende

Je kunt bestellen om af te halen of te laten bezorgen | Opende

U bent al druk aan het plannen voor een groot feest en wilt uw gasten met een ruime keuze van hapjes en dranken verwennen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Profiteer van onze catering Catering Piramide Opende bij de organisatie van uw feest en proeft u onze lekkere gerechten, die wij direct aan huis leveren.

Authentieke catering met buffet

Verwen uzelf met onze Nederlandse keuken. Geniet u van de afwisselende regionale producten, door onze koks met liefde bereid. Probeert u baguette of de soepen met een kop koffie, met een fruitige cocktail, met een aromatisch glas bier, met een alkoholische drank, met een koude frisdrank of met een glas wijn. Als tussendoortje overtuigen ons zalige toetje evenals ons lekkere ijs. Een heerlijk avondeten bij ons staat niets in de weg. Ons uitgebreid buffet zorgt voor een lekker en uitgebreid assortiment aan gerechten – er zit voor iedereen wel wat bij.

Bijzondere voeding

Onze keuken houdt rekening met een veganistische en vegetarische toebereiding van de gerechten en biedt niettemin een grote verscheidenheid. Wie met voedselintolerantie te maken heeft, kan met onze glutenvrije en lactosevrije gerechten evenwel genieten. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten. Betaal bij ons heel eenvoudig met betaalpas. In onze ruimtes kunt u fantastische feesten vieren. Voor uw besloten evenement staan wij met veel engagement ter beschikking. Wij zijn 4 dagen per week van 16:00 tot 20:00 uur geopend. Onze rustdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Provincialeweg 2, 9865 AH Opende, Nederland

Maak uw reservering

Stuur ons uw reserveringsverzoek via het formulier hiernaast. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in. Voer een geldig e‑mailadres in
Vul uw telefoonnummer in. Voer een geldig telefoonnummer in
Voer een gewenste datum in.
Voer een gewenste tijd in.
Voer het aantal mensen in.
Voer uw bericht in.
Uw reserveringsverzoek is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het versturen van het reserveringsverzoek is mislukt.

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
16:00 – 20:00
Vrijdag
16:00 – 20:00
Zaterdag
16:00 – 20:00
Zondag
16:00 – 20:00

Beschikbare Betalingsopties

Over ons

De Piramide Opende

De Piramide Opende

Eten, drinken en meer!

De Piramide, een prachtige locatie op de grens van Friesland en Groningen gelegen in de plaats Opende. 's Avonds kunt u bij ons in een gezellige ambiance genieten van een heerlijk buffet gebaseerd op de Hollandse keuken, voornamelijk bereid met verse producten uit de regio.

Klik hier voor onze website van het restaurant

Wat doen we nog meer?

Wat doen we nog meer?

Taede's Maaltijdservice

TAEDE’S MAALTIJDSERVICE.

Van en voor onze regio.

Door steeds meer aanvragen, gaan wij starten met onze maaltijdservice voor ouderen, hulpbehoevenden en iedereen die zo af en toe gebruik wil maken van het gemak van lekker en gezond eten. Als plaatselijke en betrokken horecaondernemer vinden wij het belangrijk dat we omkijken naar elkaar. Wij willen iedereen in staat stellen om te eten wat en waar hij/zij wil.

Wij kunnen u 3 tot 7 dagen per week voorzien van een gezonde koelverse maaltijd. U maakt wekelijks uw keuze vanuit een weekmenu. In deze keuze kunnen wij ook rekeninghouden met vrijwel alle diëten en andere eetgewoonten

Onze service

  • Altijd vers
  • Ruime keuze
  • Gratis thuisbezorgd
  • Inclusief dieetwensen

Klik hier of bel ons op 0594 - 659345 voor meer informatie of om te proeven

Foodtruck Smokey Bandits

Foodtruck Smokey Bandits

Maatwerk voor alle evenementen

- Maatwerk voor alle evenementen -
De foodtruck Foodtruck Smokey Bandits biedt alles wat u nodig heeft, en dat ook nog eens tegen een lage prijs. Profiteer van onze uitgebreide en lekkere gerechten en het bijbehorende aanbod aan dranken.

- Cateringservice beschikbaar - 
Met de toenemende vraag naar catering op locatie verzorgen wij maatwerk voor u. Met onze foodtruck hebben we tal van mogelijkheden. Denk aan tuinfeesten, open-dagen, bruiloften en overige bijeenkomsten en evenementen. Interesse? U kunt u vrijblijvend even bij ons melden. Bij interesse kunt u ook uw privé-event in onze ruimtes vieren. Droomhuwelijk in een fantastische ambiance – wij zijn gespecialiseerd in grote evenementen en helpen u graag bij het organiseren van deze bijzondere dag.

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in. Voer een geldig e‑mailadres in
Vul uw telefoonnummer in. Voer een geldig telefoonnummer in
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue